fotó keret


Színezek: fekete-fehér fényképek színezése!


Régi családi fényképeket nézegetve nem is gondolná az ember, hogy mennyivel többet adnak vissza a fotók, ha fekete-fehér helyett színesben láthatóak a korabeli képek. Megfelelő eszközökkel, kis türelemmel és gyakorlattal, na meg fantáziával nem lehetetlen az ilyesmi! Az alábbi két képen nézd meg, milyen volt fekete-fehérben és milyen lett színesben egy régi családi fotó, hogyan kelt új életre:


fekete-fehér kép demo színes kép demo

Azon túl hogy látványos és érdekes egy-egy kiszínezett fotó, még hasznos is lehet. Például remek születésnapi, karácsonyi, házassági évforsulós ajándék lehet egy kiszínezett kép kinyomtatva a szülőknek, nagyszülőknek.

fotó keret


Hogyan működik a fénykép színezés szolgáltatás?


Te is szeretnél egy kedves családi fotót színesben megnézni? Akkor a következő a teendőd:

szkennelés Ha még nincs beszkennelve, akkor szkenneld be a képet, lehetőleg legalább 1920x1080 pixel méretben, vagy legalább 300 DPI felbontással. (El is küldheted vagy hozhatod a fotót, a szkennelést is megoldom. De ha postás vagy futár hurcolja a pótolhatatlan fotókat, és valahol elkavarodik, akkor azért természetesen nem tudok felelősséget vállalni.)
színezés Ha a képen látható tárgyakról, személyekről van valamilyen emléked, információt, hogy milyen színű volt a nagymama kedvenc bögréje, a nagypapa haja és szeme, a karácsonyi képen 8 éves korodban milyen színű pulcsiban voltál, stb., akkor ezeket tudasd velem. Az erdemény ebben az esetben mégjobban meg fogja közelíteni a valóságot! Ezt több módon is megteheted: vagy egyszerűen leírod, hogy a bögre világoskék volt, a nagypapa haja sötétbarnás-őszes, és piros pulcsi volt rajtad karácsnykor. Ennél azért jobb megoldás, ha ellátogatsz pl. a Wikipédia színekkel foglalkozó oldalára, és kikeresed hogy a bögre "DarkTurquoise #00CED1" színű volt. (Természetesen bármilyen más RGB színkódot megadhatsz.) Ha még kreatívabb vagy, akkor másold le a beszkennelt fotót, és a másolaton mondjuk a Windows Paint programjával jelöld meg, hogy mi milyen színű volt, majd a másolatot is juttasd el hozzám.
retusálás Amennyiben a fotó rossz állapotú, karcos, szakadozott, kifakult, foltos, stb. döntsd el, hogy a színezés előtt kérsz-e retusálást is? Ennek természetesen külön díja van a színezésen felül.
e-mail Amikor mindez kész, akkor a képeket, az esetleges színekkel megjelölt másolatokat, a szöveges kiegészítéseket rakd össze egy e-mail üzenetbe, és küldd el a fenykep.szinezes@gmail.com címre! Azt is írd meg persze, hogy kérsz-e retusálást? Vigyázz, ha túl sok képet csatolsz egy levélhez, akkor nem biztos hogy meg fog érkezni az üzenet, 10 MB-nál több csatolt állomány már elakadhat valamelyik szolgáltató szerverén.


fotó keret


Mennyibe kerül egy fotó kiszínezése?


Ez erősen függ attól, hogy milyen képről van szó, mit ábrázol, mennyire aprólékos részletes. Látatlanban nehéz megmondani, mennyi munka lesz vele. Azért, hogy valamennyire mégis lehessen tudni, milyen költséggel kell számolnod, létrehoztam három alap csomagot - egyelőre bevezető árakkal:


fénykép kategória 1 1. Kategória: profil képek, igazolvány képek, egy személy és homogén háttér színezése
2000 Ft/kép


fénykép kategória 2 2. Kategória: csoportképek, 2-3 személy, homogén háttér színezése
3000 Ft/kép


fénykép kategória 3 3. Kategória: csoportképek 4-6 személy, homogén, vagy egyszerű háttér színezése
4000 Ft/képAz ennél összetettebb képek színezése és a retusálására egyedi ajánlatot adok, az elküldött kép alapján.

 

fotó keret


Kapcsolat


Ha képet szeretnél színeztetni, vagy kérdésed van a szolgáltatással kapcsoltaban, akkor a fenykep.szinezes@nagynagy.hu címre írhatsz üzenetet, vagy kitöltheted az alábbi űrlapot:
fotó keret